Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Pracujem v oblasti nehnuteľností od roku 2011. Som nadšeným pomocníkom pre ľudí, ktorí chcú predať, kúpiť alebo prenajať nehnuteľnosť. Dávam svojim klientom otázky a nie sú zo zvedavosti. Ale postupne spolu dotvárame predstavu o ich cieli. Môže to byť lokalita, vybavenie, susedia, záujmy, šport ....

Hľadám najvhodnejšie riešenia pre kupujúceho a predávajúceho. Ostávam nestranný a pritom korektný a profesionálny. Môj klient sa stáva mojím partnerom. Pri kontakte s ním preferujem priamu komunikáciu a otvorenosť.


Svoje znalosti a zručnosti stále rozvíjam, aby som Vám – našim klientom mohol poskytnúť profesionálne služby na najvyššej úrovni, napr.:

  • Certifikovaný realitný poradca
  • Poskytovanie úverov...

 

Mám za sebou úspešné predaje, kúpy a prenájmy nehnuteľností. Tieto natáčam na videá, robím z nich videoobhliadky, a tak zákazník môže získať o nich jasnejšiu predstavu.
Budem rád, ak Vám svojimi službami pomôžem získať Vašu spokojnosť s nehnuteľnosťami. 

Prácu realitného makléra som začínal ako samostatný maklér. V roku 2014 sme sa s Anettkou Vlčákovou stali partnermi v realitách, od decembra 2014 rodinou. Predaju vašej nehnuteľnosti sa nevenuje iba jeden realitný maklér, ale hneď dvaja realitní makléri s dlhoročnými skúsenosťami.

Viac informácii o mojej práci sa dočítate na mojej stránke www.tomas-janek.sk

Kontaktujte ma

Služby pre Vás

Služby pre kupujúcich

Právne služby

Finančné služby

Agent kupujúceho

Služby znalca

Služby pre predávajúcich

Právne služby

Home Staging

Virtuálna prehliadka

Foto - video

Vizualizácia

Služby geodeta

Dron

Dedičské konanie

Referencie makléra

Vaša spokojnosť je pre nás veľkou odmenou.
Ďakujeme za Vaše referencie.

Moja ponuka