Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Pomáham klientom kúpiť, prenajať alebo predať nehnuteľnosť tak, aby sa splnili ich predstavy o vysnívanom bývaní. Zabezpečím vám kompletný servis od prvého kontaktu až po odovzdanie nehnuteľnosti.

Svoje skúsenosti som získala počas praxe vo svete realít od roku 2008. Stále svoje znalosti však rozvíjam, aby som Vám – našim klientom poskytla služby na najvyššej profesijnej úrovni.
Niektoré z nich:

  • Certifikovaný realitný poradca
  • Mediátor
  • Milionový makléř (moderní prodejní techniky: homestaging, videoohliadky)
  • Poskytovanie úverov
  • Psychologické faktory úspechu v realitnom obchode...

K tomu patria moje nadštandardné vzťahy s bankami, katastrom, znalcami... Rada s Vami prekonzultujem aj finančné služby, aby ste mali to najlepšie, čo súčasný trh ponúka.

Čo to pre vás znamená?

Poskytnem Vám komplexné riešenie pod jednou strechou. Už nemusíte zisťovať a porovnávať. Verím, že mnou poskytnuté služby vám uľahčia život a prinesú očakávané bývanie.

Prácu realitného makléra som začínala ako samostatný maklér. V roku 2014 sme sa s Tomášom Janekom stali partnermi v realitách, od decembra 2014 rodinou. Predaju vašej nehnuteľnosti sa nevenuje iba jeden realitný maklér, ale hneď dvaja realitní makléri s dlhoročnými skúsenosťami.

Viac informácii o mojej práci sa dočítate na mojej stránke www.anettavlcakova.sk

Kontaktujte ma

Služby pre Vás

Služby pre kupujúcich

Právne služby

Finančné služby

Agent kupujúceho

Služby znalca

Služby pre predávajúcich

Právne služby

Home Staging

Virtuálna prehliadka

Foto - video

Vizualizácia

Služby geodeta

Dron

Dedičské konanie

Referencie makléra

Vaša spokojnosť je pre nás veľkou odmenou.
Ďakujeme za Vaše referencie.

Moja ponuka