Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Po dlhoročných skúsenostiach v zahraničí ako profesionálny fotograf nehnuteľností / pilot dronu a práce popri úspešných a skúsených realitných makléroch som po návrate na Slovensko počúval hlas srdca a rozhodol sa pokračovať v realitách ako Realitný Poradca.

Počas štúdií kurzu Realitný Maklér organizovaný Slovenskou Realitnou Akadémiou moja motivácia pracovať v realitnej oblasti bola znásobená prednáškami pani Mgr. Karin Zápalovej RSc., s ktorou som po úspešnom ukončení kurzu nadviazal spoluprácu a začal svoje pôsobenie ako certifikovaný realitný poradca pre KARIN & PARTNERS.

Ponúkam osobný prístup k predaju / prenájmu nehnuteľností a služieb s tým spojených, ktorých súčasťou je aj profesionálna fotografia, fotografovanie s dronom, 360 virtuálne prehliadky, home-staging a vizualizácie. Komunikujem plynule anglicky a samozrejme slovensky.

Svoje služby ponúkam v okolí krásneho historického mesta Banská Štiavnica odkiaľ pochádzam a kde aj pôsobím. Pracujem rád, som spoľahlivý, flexibilný, kreatívny, mám estetické cítenie so zmyslom pre detail a doručujem nielen kvalitu, ale aj spoľahlivosť a profesionalitu.

Kontaktujte ma

Služby pre Vás

Služby pre kupujúcich

Právne služby

Finančné služby

Agent kupujúceho

Služby znalca

Služby pre predávajúcich

Právne služby

Home Staging

Virtuálna prehliadka

Foto - video

Vizualizácia

Služby geodeta

Dron

Dedičské konanie

Referencie makléra

Vaša spokojnosť je pre nás veľkou odmenou.
Ďakujeme za Vaše referencie.

Moja ponuka