Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj zrekonštruovaný rodinný dom v Senici, časť Čáčov
130 m2 - Senica

  • Galeria
  • Mapa
Typ: Predaj
Ulica: Čáčov
Obec: Senica
Počet izieb: 3
Celková plocha: 130 m2
Úžitková plocha: 115 m2
123 000 €

Popis nehnuteľnosti

V zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj zrekonštruovaný slnečný 3 - izbový rodinný dom v okresnom meste Senica – časť Čáčov.

Rodinný dom sa nachádza na pozemku o výmere 238 m2 . Je napojený na všetky IS – voda, elektrina, plyn. K dispozícii je aj studňa, ktorá sa využíva prevažne na závlahu, na dvore nájdeme krásnu priestrannú garáž spolu s montážnou jamou. Rodinný dom prešiel v roku 2023 rekonštrukciou – boli menené rozvody elektriny, plynové kúrenie, okná, dvere, podlahy, dlažby, žalúzie a obložkové zárubne. Rekonštrukciou prešla aj vonkajšia časť – celý dom je zateplený, menená bola taktiež aj strecha v roku 2016. Rodinný dom má spoločný dvor! 


Dispozičné riešenie 
- vstupná chodba s dostatočným odkladacím priestorom
- priestranná kúpeľňa s vaňou + WC
- kuchyňa spolu s kuchynskou linkou a so spotrebičmi
- obývacia miestnosť 
- spálňa  
- slnečná detská izba

Výhodou nehnuteľnosti je výborná tichá lokalita, nízke náklady ( 200€ / mesačne pre 4 osoby), slnečný priestranný čiastočne zariadený dom, pivnica, v blízkosti ihriská, autobusová zastávka či obchody. 

V tejto vyhľadávanej lokalite je plná občianska vybavenosť, banky, pošta, škola, škôlka, autobusová zastávka, obchody a mnoho ďalšieho. 

V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný servis - kúpna zmluva, kolok, prevod energií, návrh na vklad, odovzdanie nehnuteľnosti ako aj realitné a finančné poradenstvo.

Financovanie nehnuteľnosti Vám bezplatne zabezpečíme podľa aktuálnych ponúk bánk, prostredníctvom našich certifikovaných finančných konzultantov s licenciou od NBS.

Hypotéku si môžete predbežne prepočítať na tomto linku:
https://lnk.sk/opxw

Majiteľ si vyhradzuje právo vybrať záujemcu na základe vlastných kritérií ako aj záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. Realitná kancelária po dohode s predávajúcim si vyhradzuje právo uprednostnenia zvýhodnenej ponuky.

Kontakt na makléra:
Michal Štetina
+421 944 740 586
stetina@karinpartners.sk

Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti KARIN & PARTNERS.

Hypotekárna kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať