Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

5 izbový byt vo vyhľadávanom bytovom dome s výhľadom do Líščieho údolia v BA, Karlova Ves - Púpavová ulica
90 m2 - Bratislava-Karlova Ves

  • Galeria
  • Mapa
Typ: Predaj
Typ bytu: 5 a viac izbový byt
Ulica: Púpavová
Obec: Bratislava-Karlova Ves
Celková plocha: 90.85 m2
Úžitková plocha: 90 m2
320 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj atraktívny 5 izbový byt vo vyhľadávanom bytovom dome s výhľadom do Líščieho údolia v BA, Karlova Ves - Púpavová ulica.

Byt s celkovou výmerou 90,85m2 + loggia 7m2 + úložný priestor / kumbál na chodbe 2m2 sa nachádza na 1p. / z celkových 8 s výťahom, pod bytom je prízemný byt. Bytový dom prešiel rekonštrukciou - zateplenie, výťah, rekonštrukcia loggií, nová strecha. 

Jedinečnosť tejto ponuky je v bytovom dome, spálne sú do tichého prostredia - Líščie údolie. Kuchyňa, obývačka a piata izba sú orientované na západ, 3 spálne na východ. V byte sa nachádza šatník a priestranná špajza.

Rekonštrukcia v byte prebehla v r. 2017 - plastové okná, kuchyňa so spotrebičmi, podlahy - parkety + dlažby, kúpeľna má sprchový kút,. Dispozícia bytu a jeho poloha ponúkajú priestor pre úžasné bývanie v úžasnom prostredí v blízkosti lesa

Líščie údolie ponúka možnosti voľnočasového využitia, športoviská, v blízkosti nákupné centrum, obchody, školy, škôlky, MHD - električka.

Cena 320.000,-€ vrátane právneho servisu a hypotekárneho poradenstva

Fotky bytu sú zatiaľ len ilustračné, na predstavu, ako by sa vedel byt prerobiť.

kontakt k obhliadke: 

Mgr. Karin Zápalová, RSc.

+421 918 971 554
zapalova@karinparnters.sk

Hypotekárna kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať