Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÝ ŠTVORIZBOVÝ RODINNÝ DOM S GARÁŽOU V HURBANOVEJ VSI
82 m2 - Hurbanova Ves

Typ: Predaj
Ulica: Agátová
Obec: Hurbanova Ves
Celková plocha: 82.8 m2
Úžitková plocha: 82.8 m2
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

REZERVOVANÝ

Túžite bývať v pokojnom a príjemnom prostredí v blízkosti Bratislavy? Vďaka výbornej polohe pri Senci môže byť tento rodinný dom skvelá voľba presne pre Vás.

Realitná kancelária KARIN & PARTNERS ponúka exkluzívne na predaj zariadený štvorizbový dvojpodlažný rodinný dom v dvojdome na  212 m2 pozemku na Agátovej ulici v Hurbanovej Vsi.

Dom:

Na prízemí rodinného domu je predsieň so vstavanou skriňou po celej dĺžke izby s dostatkom úložného priestoru. Po ľavej strane je umiestnená toaleta a špajza. Spojená obývacia miestnosť s kuchyňou a jedálňou je krásne svetlá vďaka viacerým oknám a dverám vedúcim na terasu s pergolou. Kuchynská linka je kompletne zariadená vstavanými spotrebičmi a nábytok v celej tejto miestnosti spolu veľmi pekne ladí.

Schodiskom prejdeme na poschodie, kde sú umiestnené tri samostatné izby a kúpeľňa s vaňou, umývadlom so skrinkou, zrkadlom, práčkou a sušičkou. Veľkou výhodou je vstavaná skriňa v každej z izieb. Spálňa je orientovaná na juh, detské izby na sever.

Príjemnú teplotu zabezpečujú dve klimatizačné jednotky umiestnené v spálni a na chodbe na poschodí.

Kamerový systém zabezpečuje ochranu a bezpečnosť domu a jeho obyvateľov.

Vykurovanie tohto rodinného domu je zabezpečené ústredným teplovodným kúrením s doskovými radiátormi, ktorého zdrojom je plynový kotol značky Protherm

Rodinný dom má samostatné prípojky na verejné siete, je napojený na verejné rozvody vody, elektriny, plynu a kanalizácie.

Pred domom je dostatok miesta na zaparkovanie až 2 osobných vozidiel plus ďalšie miesto v garáži.

Dom bol skolaudovaný v roku 2018.

Náklady na bývanie: 120 € / mesiac (elektrina, plyn, voda)

Podlahová plocha rodinného domu: 82,8 m2

Rozloha pozemku: 212 m2 (z toho zastavaná plocha 51 m2)

Silné stránky tohto domu sú najmä:

  • esteticky a prakticky zariadený,
  • dostatok úložného priestoru vo vstavaných skriniach,
  • dve klimatizačné jednotky na poschodí,
  • terasa zastrešená pergolou,
  • garáž, ďalšie 2 parkovacie miesta pred domom,
  • pokojná obec v prírodnom prostredí.

Vstúpte do virtuálnej prehliadky:

https://my.matterport.com/show/?m=8RHNuDVVQ1K

Lokalita:

Obec Hurbanova Ves sa nachádza v okrese Senec, 10 km od okresného mesta a 30 km od hlavného mesta Bratislavy v juhozápadnej časti Slovenska na Podunajskej nížine. Medzimestskú autobusovú dopravu zabezpečuje spoločnosť ARRIVA. V obci sa nachádza ihrisko, materská škola, potraviny, futbalové a volejbalové ihrisko, jazdecká škola. Neďaleké okresné mesto Senec poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť a bohaté kultúrno-spoločenské vyžitie. V blízkosti obce sú malebné lokality ramien Malého Dunaja, ktorého splav je obľúbeným spôsobom aktívneho trávenia voľného času.

 V cene sú zahrnuté služby RK:

komplexný právny servis - vypracovanie všetkých druhov zmlúv potrebných k predaju, poplatok za overenie podpisov na kúpnych zmluvách, správny poplatok za vklad do katastra nehnuteľností, odovzdanie nehnuteľnosti.

Pre našich klientov poskytujeme osobný a profesionálny prístup pri predaji, rýchlosť a znalosť trhu. V rámci našich služieb bola táto nehnuteľnosť pripravená na predaj home stagerom a nafotená fotografom.

Radi aj Vám pomôžeme  s predajom, prenájmom alebo kúpou Vašej novej nehnuteľnosti. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.

Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti KARIN & PARTNERS.

Kontakt  k obhliadke:

Michal Šumec

certifikovaný realitný maklér

člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

0948 038 459

sumec@karinpartners.sk

Virtuálna prehliadka

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať