Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PRENAJATÉ Prenájom nový zariadený 1,5-izbový byt s balkónom a parkovaním v novostavbe Slnečnice POP, Bratislava - Petržalka
36 m2 - Bratislava-Petržalka

  • Galeria
  • Mapa
Typ: Prenájom
Typ bytu: 1-izbový byt
Ulica: Labutia
Obec: Bratislava-Petržalka
Poschodie: 7
Celková plocha: 36 m2
Úžitková plocha: 36 m2
580 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom kompletne a moderne na mieru zariadený slnečný 1,5-izbový byt v práve skolaudovanej novostavbe Slnečnice POP o výmere 36 m2 s balkónom v jednej z najlepších lokalít z pohľadu dopravnej dostupnosti a občianskej vybavenosti, Bratislava 5 - Petržalka na ulici Labutia, neďaleko budúcej električkovej zastávky Janíkov dvor. Máte tak možnosť byť úplne prvým nájomníkom. 

Byt sa nachádza na 7. poschodí / 9 v novostavbe s výťahom a krásnym výhľadom na južnú stranu. Pozostáva zo vstupnej chodby s úložným priestorom, kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou, klimatizovanej izby prepojenou s kuchyňou a balkónom.  

Vhodné pre max. 2 osoby, nefajčiarov, bez zvierat. Voľný ihneď s kompletným novým vybavením: klimatizácia s ovládaním cez smartphone, práčka, mikrovlnná rúra s grilom, umývačka riadu, varná doska, chladnička s mrazničkou, rozkladací jedálenský stôl so sedením, pohovka s rozkladacou posteľou a úložným priestorom, osvetlenie s možnosťou zmeny teploty svetla, vstavaná skriňa, TV komoda, konferenčné stolíky. 

Výborná dopravná dostupnosť: autobusová zastávka a plánovaná električková zastávka sú 300 m od domu, priame napojenie na diaľničný obchvat, bezproblémové parkovanie na vyhradenom veľkom mieste v garáži. 

Kompletná občianska vybavenosť v blízkosti: potraviny, drogéria, lekáreň, elektro, rozličné kaviarne, cukrárne a reštaurácie. Neďaleko je aj park, športové centrum, workoutové ihrisko či posilňovňa a napojenie na Petržalskú hrádzu. 

Celková cena prenájmu za 1 mesiac je 580 € + 70 € vyhradené veľké parkovacie miesto v garáži + 132 € zálohové platby za energie.  

Platby sú počítané pre 1 osobu (v prípade 2 osôb je potrebné pripočítať do 50 €).

Pri podpise zmluvy sa uhrádza 1x celková cena prenájmu 782 € a vratný depozit vo výške 1000 €. 

Provízia pre realitnú kanceláriu je 600 €.

 

Kontakt:

Katarína Hanková

certifikovaný realitný maklér

+421 907 756 733

hankova@karinpartners.sk

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať