Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

2 izbový byt pri Horskom parku na predaj
62 m2 - Bratislava-Staré Mesto

  • Galeria
  • Mapa
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Ulica: Búdková
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Celková plocha: 62 m2
Úžitková plocha: 55 m2
399 000 €

Popis nehnuteľnosti

Karin&Partners ponúka na predaj 2 izbový byt v novostavbe pri Horskom parku. Byt s rozlohou 54,9m2 a terasou 7m2 ponúka nerušené bývanie v prestížnej rezidenčnej lokalite pár krokov od Horského parku.  Lokalita je ideálnym miestom pre pokojné bývanie v Starom Meste a zároveň má výbornú dostupnosť do centra mesta ako aj na diaľničný obchvat. V blízkosti sa nachádzajú MHD, potraviny Yeme, Kraj, ako aj materské škôlky, základná škola a medzinárodna škola. 

Dispozícia :

Predsieň s úložným priestorom na oblečenie, zázemie pre práčku, samostatná toaleta, kúpeľňa so sprchovým kútom, kuchyňa so vstupom na terasu, obývacia miestnosť so vstavaným nábytkom na mieru, vstup na terasu, spálňa. V celom byte je nábytok na mieru z kvalitných materiálov, drevenné parkety. Samostatný plynový kotol, podlahové kúrenie, elektrický vrátnik, klimatizácia, káblová TV, internet. 

Byt sa predáva zariadený. K bytu prislúcha parkovacie miesto v garáži bytového domu. 

Kolaudácia 4Q/2024.

Cena: 399000 eur plus parking 30000 eur. 

Možnosť odpočtu DPH. 

Pre viac informácií a obhliadky kontakt na 0903705147. 

Hypotekárna kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať