Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Výborný stavebný pozemok v Pezinku s rozlohou 1041 m2.
1041 m2 - Pezinok

  • Galeria
  • Mapa
Typ: Predaj
Ulica: Dr. Stohla
Obec: Pezinok
Celková plocha: 1041 m2
Úžitková plocha: m2
306 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj výborne situovaný stavebný pozemok v Pezinku, v tichej lokalite Záhumenice, s rozlohou 1041 m2. Pozemok sa nachádza na pokojnej ulici, obklopený zeleňou a vinohradmi. Je krásne rovný, oplotený a boli tu realizované kvalitné záhradnícke práce, vďaka ktorým je na pozemku už viacero odrastených okrasných drevín a kríkov.

Pozemok má tvar obdĺžnika a jeho rozmery sú: na šírku 20 m a na dĺžku cca 52 m. Veľkorysá metráž poskytuje dostatok priestoru na realizáciu všetkých vašich predstáv o bývaní aj rekreácii. IS sú so súhlasom majiteľa vedľajšieho pozemku kompletne k dispozícii. Podľa ÚPI má pozemok funkciu: Obytné územie -rodinné domy, s indexom zastavanosti 0,3 čiže veľkorysých 30%.

Nehnuteľnosť je vynikajúco situovaná  aj s prihliadnutím na napojenie na strategické komunikácie. Len 2 min. autom sú vzdialené cesty II. triedy na Modru, Bratislavu, či Záhorie. 15 min. je vzdialená diaľnica D1. Najbližšie supermarkety sú vzdialené 4 min., centrum Pezinka okolo 5 min. Pezinok ponúka všetky potrebné služby, občiansku vybavenosť, kultúrne pamiatky, množstvo kultúrnych podujatí aj miest na spoločenské, či športové vyžitie.

Bezprostredná blízkosť Malých Karpát, lúk a vinohradov za mestom má obrovský rekreačný potenciál na rodinné prechádzky, venčenie psíka, turistiku, či cykloturistiku. 15 min. autom je vzdialené lyžiarske stredisko Pezinská Baba. Vzdialenosť autom od Bratislavy je 30 min.

Pozemok je vzhľadom na cenu aj spomínané výhody veľmi rozumnou investíciou.
Viac informácií na obhliadke.

Cena je 306 000.- € vrátane provízie pre RK

KONTAKT:
Mgr. Juraj Illavský, 0908 708 198, illavsky@karinpartners.sk
Certifikovaný realitný maklér / člen realitnej únie.