Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

NA PREDAJ JEDNOIZBOVÉ BYTY S BALKÓNOM V PROJEKTE OPPITZGASSE 4 HAINBURG AN DER DONAU
43 m2 - Hainburg a.d. Donau

  • Galeria
  • Mapa
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
Ulica: Oppitzgasse
Obec: Hainburg a.d. Donau
Celková plocha: 43.66 m2
Úžitková plocha: 43.66 m2
164 542 €

Popis nehnuteľnosti

Obdivujete starobylé budovy s klenbovými stropmi, ktoré dýchajú históriou? Máte radi aj modernú architektúru? V tomto unikátnom projekte v centre mesta Hainburg sa snúbi historický šarm s moderným charakterom bývania v priamom kontakte s riekou Dunaj.

Exkluzívne ponúkame na predaj jednoizbové byty s balkónom v rámci projektu Oppitzgasse 4  v kompletne obnovenej historickej budove v centre mesta Hainburg an der Donau v Dolnom Rakúsku na Oppitzgasse/Haydnplatz.

Pre slovenských klientov sme zabezpečili hypotekárne financovanie až do 80% kúpnej ceny bytu prostredníctvom troch spolupracujúcich rakúskych bánk.

Projekt:

V jedinečnom projekte Oppitzgasse 4 v Hainburgu sa nachádza celkovo  102 bytov v kompletne obnovenej historickej budove s modernými prvkami v uzatvorenom areáli oddelenom od okolia stredovekými hradbami. Byty sa postupne dokončujú, sú zapísané na LV,  v práve finalizovanej druhej fáze  je k dispozícii na predaj 41 bytov, v tretej fáze 20 bytov a v štvrtej fáze 41 bytov. Vzorové byty budú k dispozícii od septembra 2024. Kolaudácia bytov druhej fázy je naplánovaná na december 2024, ďalších fáz v prvom polroku 2025.

V suteréne je pre obyvateľov k dispozícii na zakúpenie parkovacie miesto s priamym vstupom k bytom výťahmi.

Všetky byty sú bezbariérové.

Ku každému bytu prislúcha aj pivnica v suteréne alebo na poschodí.

Samozrejmosťou sú priestory na odkladanie bicyklov a kočíkov, spoločenská časť, detské ihrisko. V objekte bude k dispozícii reštaurácia a priamy vstup  do nákupného centra.

Jednoizbové byty s balkónom:

Jednoizbové byty sa nachádzajú na druhom poschodí a majú rozlohu od 43,66 m2. Každý byt disponuje balkónom.V bytoch sú vstupné protipožiarne dvere, hliníkové okná s determálnymi sklami, zásuvky, vypínače a radiátory s vlastným meraním. Po dohode s developerom je možné dokončiť byt v rôznych úrovniach štandardu.

Veľkou výhodou je možnosť kúpy  susediacich  bytov a ich prepojenie po dohode s developerom.

Úžitková plocha jednoizbových bytov: od 43,66 m2

Približné mesačné náklady na prevádzku bytu a príslušenstva sú 2,50 € / m2.

Silné stránky tohto projektu sú najmä:

  •  unikátna rekonštrukcia historickej budovy v moderný komplex,
  •  uzavretý areál oddelený od okolia stredovekými hradbami,
  •  široký výber jedno, dvoj a trojizbových bytov s klenbovými stropmi, s balkónom, terasou, lodžiou alebo predzáhradkou,
  •  parkovacie miesto v suteréne, v priamom susedstve tiež parkovací dom,
  •  lokalita v centre mesta v tesnej blízkosti Dunaja
  •  výborná dostupnosť do Bratislavy a Viedne.

Lokalita:

Projekt Oppitzgasse 4 v Hainburgu sa nachádza v centre mesta na Oppitzgasse a Haydnplatz len 100 m od Dunaja a 200 m od nákupného centra Galleria Danubia.  Hainburg an der Donau, v okrese Bruck an der Leitha v spolkovej krajine Dolné Rakúsko, poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti. Výborná dostupnosť je do Bratislavy aj Viedne osobným automobilom alebo aj autobusovou a vlakovou dopravou. Hainburg je známy svojimi malebnými uličkami a nádhernými pamiatkami nachádzajúcimi sa v jeho historickom centre, či rímskymi pamiatkami. Krásnu prírodu v okolí si môžete vychutnať v národnom parku Donau-Auen a športoví nadšenci ocenia množstvo cyklistických a turistických trás, kúpalisko Bergbad a golfové ihrisko. Zamilujete si aj rozsiahle vinárske oblasti Dolného Rakúska.

Cena 1 izbového bytu:  už od 164 542 € za byt vrátane pivnice. Parkovacie miesto a štandard dohodou.

Kompletná ponuka bytov: https://www.karinpartners.sk/byvanie-v-hainburgu

Pri kúpe nehnuteľnosti v Rakúsku v zmysle rakúskej legislatívy treba pripočítať transakčné náklady ku kúpnej cene vo výške do cca 10 % z ceny bytu (daň z prevodu nehnuteľnosti, vklad vlastníckeho práva do katastra, vklad záložného práva v prospech financujúcej banky a hypotekárne poradenstvo  a provízia sprostredkovateľa), ktoré hradí kupujúci.

Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti KARIN & PARTNERS.

Kontakt  k obhliadke:

Michal Šumec

certifikovaný realitný maklér

člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

+421 948 038 459

sumec@karinpartners.sk

Hypotekárna kalkulačka