Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

NA PREDAJ ŠTVORIZBOVÝ RODINNÝ DOM S GARÁŽOU V ROVINKE
131 m2 - Rovinka

Typ: Predaj
Ulica: Železničná
Obec: Rovinka
Celková plocha: 131.7 m2
Úžitková plocha: 131.7 m2
379 990 €

Popis nehnuteľnosti

Pôsobíte v Bratislave a chcete naďalej využívať možnosti, ktoré hlavné mesto ponúka? Túžite však aj po svojom kúsku zeme, kde môžete relaxovať po náročnom dni či kde môžu Vaše deti zmysluplne tráviť svoj čas? Aj vďaka skvelej dostupnosti obce Rovinka je tento dom presne to, čo hľadáte.

Realitná kancelária KARIN & PARTNERS ponúka exkluzívne na predaj kompletne zariadený štvorizbový dvojpodlažný rodinný dom v radovej zástavbe na  320 m2 pozemku na Železničnej ulici v Rovinke.

Dom:

Na prízemí rodinného domu sa nachádza vstupná hala, kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou, priestranná spojená obývacia miestnosť s kuchyňou a špajza. Veľmi praktické je, že z vstupnej haly sa dostanete aj do garáže. Kuchyňa je kompletne zariadená, z obývacej miestnosti je výstup na terasu. Ďalšia výhoda tohto domu je, že má zboku vchod  na záhradu.

Na poschodí sú situované 3 samostatné izby. Spálňa má svoju vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou, veľkorysý šatník, a tiež výstup na lodžiu orientovanú na severozápad. Pre obyvateľov zvyšných dvoch izieb je určená ďalšia kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom, toaletou a bidetom. Z týchto izieb je výstup na balkón orientovaný na juhovýchod a s výhľadom na záhradu.

Alarm značky Jablotron zabezpečuje ochranu a bezpečnosť domu a jeho obyvateľov.

V dome je príjemná teplota vďaka klimatizácii umiestnenej na poschodí a stačí aj pre prízemie. V prípade záujmu je predpríprava na klimatizačnú jednotku aj na prízemní. Bola spravená aj predpríprava na exteriérové žalúzie.

V obývacej miestnosti je predpríprava na krb.

Vykurovanie tohto rodinného domu je zabezpečené ústredným teplovodným podlahovým kúrením, ktorého zdrojom je plynový kondenzačný kotol značky Viessmann.

Na zavlažovanie záhrady je využívaná voda zo studne.

Pred domom je dostatok miesta na zaparkovanie až 2 osobných vozidiel plus ďalšie miesto v garáži.

V prípade záujmu garáž poskytuje príležitosť na prerobenie na piatu izbu.

Dom bol skolaudovaný v roku 2017.

Predáva sa kompletne zariadený. Je kúpou voľný, a tak je možné okamžité nasťahovanie.

Náklady na bývanie: 120 € / mesiac (elektrina, plyn, voda)

Podlahová plocha: 131,7 m2

Silné stránky tohto domu sú najmä:

  • priestranné a svetlé izby s výstupom na lodžiu alebo balkón,
  • spálňa s vlastnou kúpeľňou a šatníkom,
  • garáž, ďalšie 2 parkovacie miesta pred domom,
  • možnosť prerobiť garáž na piatu izbu,
  • výborná dostupnosť do Bratislavy,
  • pokojná lokalita v blízkosti centra obce,
  • kúpou voľný bez tiarch.

Vstúpte do virtuálnej prehliadky:

https://my.matterport.com/show/?m=qQhjkHmW7k3

Lokalita:

Obec Rovinka sa nachádza v juhozápadnej časti Slovenska na Podunajskej rovine. Z hľadiska územnosprávneho členenia patrí obec do okresu Senec a do Bratislavského samosprávneho kraja. Vďaka projektu D4R7 sa významne zlepšila dostupnosť do Bratislavy vlastným motorovým vozidlom, či hromadnou dopravou. Medzimestskú dopravu v pravidelných intervaloch zabezpečuje spoločnosť ARRIVA, autobusom sa do centra Bratislavy dostanete za cca 20 minút. Je možnosť využiť i vlakovú dopravu, ktorá je zabezpečená Železničnou spoločnosťou Slovensko a cesta na Hlavnú stanicu v Bratislave trvá 25 minút. V obci je kompletná občianska vybavenosť, ihriská, materské a základná škola, zdravotné stredisko, lekárne, obecná knižnica, Slovenská pošta, City Park s obchodmi, reštaurácie a kaviarne. Popri obci vedie Hornožitnoostrovná hrádza, ktorá je obľúbeným miestom pre športové vyžitie obyvateľov a v blízkosti sa tiež nachádzajú štrkoviská Veľké Košariská vyhľadávané najmä v teplých letných dňoch.

Cena: 379 990 € v cene sú zahrnuté služby RK:

komplexný právny servis - vypracovanie všetkých druhov zmlúv potrebných k predaju, poplatok za overenie podpisov na kúpnych zmluvách, správny poplatok za vklad do katastra nehnuteľností, odovzdanie nehnuteľnosti.

Pre našich klientov poskytujeme osobný a profesionálny prístup pri predaji, rýchlosť a znalosť trhu. Pomôžeme  Vám s predajom, prenájmom alebo kúpou Vašej novej nehnuteľnosti. V prípade vážneho záujmu ma neváhajte kontaktovať.

Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti KARIN & PARTNERS.

Kontakt  k obhliadke:

Michal Šumec

certifikovaný realitný maklér

člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

0948 038 459

sumec@karinpartners.sk

Virtuálna prehliadka

Hypotekárna kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať