Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Moderný, kompletne zariadený 3 izbový byt v novostavbe na Kazanskej ulici
71 m2 - Bratislava-Podunajské Biskupice

Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Ulica: Kazanská
Obec: Bratislava-Podunajské Biskupice
Poschodie: 1
Počet izieb: 3
Celková plocha: 71.8 m2
Úžitková plocha: 71.8 m2
207 000 €

Popis nehnuteľnosti

Novostavba s výmerou 71.8m2 v bytovom dome ECOHOUSE Kazanská, nachádzajúcom sa v novom centre Podunajských Biskupíc s modernou výstavbou.

Byt bol skolaudovaný v roku 2016, je zariadený architektom s dôrazom na kvalitu a moderné materiály. Nachádza sa na 2. podlaží z 9 (1. poschodie - pod bytom sú prízemné nebytové priestory) v krajnej sekcii, (rohový byt) v zateplenom bytovom dome s bezbariérovým vstupom a veľkokapacitným výťahom. K bytu prislúcha aj podiel na plynovej automatickej kotolni nachádzajúcej sa na streche na 9. podlaží).  Na ustúpených podlažiach je spoločná terasa pre obyvateľov domu. Ide o kompletne zariadený byt, ktorý Vám zaručuje, že sa nebudete musieť zaoberať ďalšími investíciami. Interiér je navrhnutý prakticky a vybavený modernými kuchynskými spotrebičmi.

DISPOZÍCIA:

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kompletne vybavenej kuchyne spojenej s obývačkou, kúpeľne s vaňou a WC, a dvoch samostatných izieb. Obývacia izba disponuje sedacou súpravou, TV stolíkom a televízorom. Kuchynská linka je nadštandardná tvaru „U“ so zabudovanou chladničkou, mrazničkou, umývačkou, mikrovlnnou rúrou, elektrickou rúrou, digestorom a indukčnou varnou doskou.  Predsieň disponuje vstavanou skriňou. Jednotlivé izby sú zariadené manželskou posteľou s úložným priestorom a vstavanými šatníkovými skriňami.

TECHNICKÉ RIEŠENIE:

- 2. podlažie v 9 podlažnom polyfunkčnom bytovom dome s modernou fasádou a nadštandardným zateplením

- bezpečnostné vstupné dvere do bytu (2+5 bodov) 

- atypický tvar izieb

- Orientácia obývacej izby do Kazanskej ulice- severozápad, dve izby orientované do bočnej ulice- juhozápad

- 5-komorové plastové okná s izolačným dvojsklom a vnútornými žalúziami

- smerom do Kazanskej ulice sú odhlučnené okná s akustickou úpravou, v ráme okna je zabudované zariadenie na vetranie miestností aj pri zatvorenom okne
- radiátory s termoregulačnými hlavicami a pomerovými meračmi s odpočtom merania tepla a vody mimo bytu

- nízke prevádzkové náklady

- moderná nadštandardná kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi

- vstupné dvere do bytového domu s bezpečnostným sklom + elektronický vrátnik

Náklady na bývanie: 170€ (140€ správca, 30€ elektrina)

 

Virtuálna prehliadka bytu:

https://my.matterport.com/show/?m=HZRokwDQuMr

Bytový dom ECOHOUSE Kazanská pozostáva z 9 terasovito členených podlaží, na ktorých sa nachádza 72 bytov s flexibilným členením a polyfunkčné priestory so samostatnými vstupmi.  Nízke prevádzkové náklady bytového domu sú zabezpečené splnením komplexu ekologických požiadaviek akými sú napríklad optimalizácia veľkosti okien s využitím slnečnej energie, zateplenie prevyšujúce normy, okenné konštrukcie poslednej generácie, riadené vetranie obytných priestorov, centrálne vykurovanie kondenzačnými kotlami, prevádzka kotolne renomovaným výrobcom tepla.

LOKALITA:

V blízkosti bytu sa nachádza množstvo obchodov a služieb, banky, kultúrne a športové zariadenia. V pešej vzdialenosti od bytu sa nachádza zastávka MHD, ktorá umožňuje pohodlný a rýchly presun do Bratislavy. V okolí je množstvo reštaurácií, kaviarní, kaderníctva, školy, škôlky, zdravotné stredisko, detské ihrisko a iné. Lokalita poskytuje výborné napojenie na diaľničný obchvat.

PARKOVANIE: Bezproblémové parkovanie v okolí bytového domu. Neregulované parkovanie.

Silné stránky bytu:

  • Kompletne zariadený byt bez dodatočných investícií
  • Moderný ekologický bytový dom s výnimočnou občianskou vybavensťou
  • Nízke mesačné náklady

 

Cena: 207 000 € v cene sú zahrnuté služby RK.

Viac informácií o našich službách: https://www.karinpartners.sk/sluzby-pre-kupujucich

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť získať moderný a pohodlný byt v pokojnej lokalite s výbornou dostupnosťou k všetkému, čo mesto ponúka.

 

Kontakt  k obhliadke:

Ing. Katarína Jones

certifikovaný realitný maklér

člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

0950649121   jones@karinpartners.sk

Virtuálna prehliadka

Hypotekárna kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať