Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Predaj pozemku 1297m2 Veľký Grob
1297 m2 - Veľký Grob

  • Galeria
  • Mapa
Typ: Predaj
Obec: Veľký Grob
Celková plocha: 1297 m2
Úžitková plocha: m2
120 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj pozemok v obci Veľký Grob, okr.Galanta so starým rodinným domom vhodnym na asanáciu. Pozemok má výborný prístup na hlavnú cestu, v blízkosti potraviny, autobusová zastávka,  trh. 

Pozemok je situovaný v príjemnom prostredí centra obce. Je ideálny na výstavbu 2 rodinných domov alebo jedného väčšieho rodinného domu Je potrebné ho upraviť s nutnosťou odstránenia pôvodnej stavby, ktorá momentálne nie je vhodná na bežné užívanie. Dlhodobé nevyužívanie sa odrazilo na stave domu a zarastenej záhrady, čo však ponúka príležitosť realizovať stavbu podľa vlastných predstáv. Celková rozloha pozemku je 1297 m². 

Obec ponúka množstvo relaxačno-športových aktivít, vrátane vlastného futbalového štadióna a niekoľkých historických pamiatok, ako sú Pálfiovský kaštieľ, Rímskokatolícky kostol sv. Anny a Evanjelický kostol. V obci je kompletná občianska vybavenosť - škola, škôlka, pošta, obchod, lekáreň, servis, reštaurácia a ďalšie. 

Atraktívna cena pozemku robí tento veľký pozemok lukratívnym na výstavbu vlastného bývania alebo na podnikateľské či skladové využitie. Výborná dostupnosť do Bratislavy (cca 25 min), Senca (cca 7 min) a Trnavy (cca 20 min) je ďalšou výhodou. 

Pozemok je v osobnom vlastníctve, je oplotený a má dostupné inžinierske siete. 

Povolená zastavanosť je 40% samostatné RD a radové domy 60% 

cena 120.000,-€

kontakt:

Michal Šimonovič

0944 364 554

simonovic@karinpartners.sk