Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Stavebný pozemok 2060 m2 blízko kúpeľného mesta Dudince
2060 m2 - Hontianske Tesáre

  • Galeria
  • Mapa
Typ: Predaj
Ulica: Hontianske Tesáre
Obec: Hontianske Tesáre
Celková plocha: 2060 m2
Úžitková plocha: m2
34 900 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj slnečný stavebný pozemok určený na individuálnu výstavbu. Pozemok sa v priebehu mesiaca September preklasifikuje z pôvodnej parcely na zastavanú plochu a nádvorie. K pozemku bude viesť oficiálna prístupová cesta, v ktorej budú zabudované inžinierske siete - elektrika a voda, prípojky na tieto siete sa budú nachádzať hneď pri pozemku, bude možné sa napojiť. Odpad je možné riešiť žumpou alebo ČOV. V prípade záujmu je možné odkúpiť aj časť z parcely - 1270 m2, alebo 790 m2 samostatne, zameranie pozemkov nájdete medzi fotografiami.

Pozemok sa nachádza v intraviláne obce. Mierne svahovitý, situovaný v tichej časti obce. Na pozemku sa aktuálne odstraňuje náletová drevina.

Obec Hontianske Tesáre je vzdialená od okresného mesta Krupina 22 km. Od kúpeľného mesta Dudince len 5 km, Banská Štiavnica 35 km. V dedine sa nachádza obchod, autobusová zastávka, základná škola s materskou a pošta.

Cena za pozemok je 34 900€.

V cene sú zahrnuté komplexné služby RK vrátane právneho servisu - vypracovanie všetkých druhov zmlúv potrebných k predaju a štandardných poplatkov spojených s predajom. Pomôžeme vám s výberom najlepšieho hypotekárneho úveru.

Popis nehnuteľnosti, text a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti KARIN & PARTNERS real s.r.o.