Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Slnečný, stavebný pozemok o veľkosti 1637m2 v obci Počúvadlo
1637 m2 - Banská Štiavnica

  • Galeria
  • Mapa
Typ: Predaj
Ulica: Počúvadlo
Obec: Banská Štiavnica
Celková plocha: 1637 m2
Úžitková plocha: m2
48 000 €

Popis nehnuteľnosti

KARIN & PARTNERS ponúka na predaj pekný, slnečný, rovinatý pozemok s možnosťou výstavby o veľkosti 1637m2 nachádzajúci sa v tichej a pokojnej časti s niekoľko minútovou vzdialenosťou od jedného z najnavštevovanejších jazier v okolí historického mesta Banská Štiavnica - Počúvadlo. Západne orientovaný pozemok je jedinečnou príležitosťou na stavbu peknej rekreačnej chaty alebo rodinného domu v nádhernom prostredí Štiavnických vrchov.

Druh pozemku: Záhrada
Výmera pozemku: 1637m2
Lokalita: Počúvadlo / okres Banská Štiavnica
Orientácia: Západná
Prístup: Áno
Možnosť stavby: Áno
Cena: 48.000€

SIETE:
Elektrina: 250m2 od pozemku
Voda: Vlastná studňa – vrt 40m
Odpad: Žumpa

LOKALITA:
Obec Počúvadlo a samotné Počúvadlianske Jazero je jednou z najkrajších častí v okolí Banskej Štiavnice. Nachádza sa priamo pod najvyšším vrchom Štiavnických vrchov - Sitno, na ktorý výstup trvá 45 – 60 minút. Krásne jazero Počúvadlo, ktoré je zároveň najväčším zo všetkých jazier (tajchov) Banskej Štiavnice ponúka v letnej sezóne možnosť kúpania, prenajatia vodných bicyklov, lodiek alebo paddleboardov, v zime aj možnosť korčuľovania a ostatných sezónach krásne prechádzky alebo posedenie na lavičkách. V okolí jazera je možnosť celoročného stravovania vo výborných reštauráciách plus výborná 15 minútová dostupnosť autom do centra mesta Banskej Štiavnice umožňuje širšie možnosti výberu.

KONTAKT: Juraj Ladziansky , 0944 500 834, ladziansky@karinpartners.sk
certifikovaný realitný maklér / člen realitnej únie

V cene sú zahrnuté komplexné služby RK vrátane právneho servisu - vypracovanie všetkých druhov zmlúv potrebných k predaju a štandardných poplatkov spojených s predajom.