Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

NA PREDAJ KOMPLETNE ZARIADENÝ DVOJIZBOVÝ BYT S BALKÓNOM V PETRŽALKE - SLNEČNICE
56 m2 - Bratislava-Petržalka

Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Ulica: Béžová
Obec: Bratislava-Petržalka
Celková plocha: 56.17 m2
Úžitková plocha: 56.17 m2
245 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ak ste milovník kvalitnej architektúry, určite sa Vám páči rezidenčná štvrť Slnečnice v Petržalke. Ak hľadáte komornejšie a komunitnejšie prostredie, to nájdete práve v Zóne Viladomy, v ktorej sa nachádza aj tento dvojizbový byt, ktorý Vám rád bližšie predstavím. 

Realitná kancelária KARIN & PARTNERS ponúka exkluzívne na predaj kompletne zariadený dvojizbový byt na Béžovej ulici v mestskej časti Bratislava-Petržalka.

Byt:

Byt pozostáva vstupnej haly, spojenej kúpeľne s toaletou, spálne a spojenej obývacej miestnosti s kuchyňou. V spálni je vstavaná skriňa zabezpečujúca dostatok úložného priestoru. Kuchyňa je vybavená vstavanými spotrebičmi vrátane umývačky riadu. Celý byt je moderne a prakticky zariadený, tak je aj predávaný, preto je pripravený k okamžitému nasťahovaniu.

Vďaka veľkým oknám orientovaným na juhozápad je byt krásne svetlý. Veľkou výhodou je balkón, na ktorý je výstup aj z obývacej miestnosti aj zo spálne. Kávičku na ňom si vychutnáte s výhľadom smerom do vnútrobloku.

Byt sa nachádza v Zóne Viladomy v Slnečniciach na Béžovej ulici v bytovom dome S6 s výťahom na 3. poschodí z 5.

K bytu je možné zakúpiť parkovacie miesto v garáži. Cena parkovacieho miesta je 23 500 €.

Byt je kúpou voľný.

Náklady na bývanie: 200 €

Úžitková plocha: 56,17 m2 (z toho balkón 9,58 m2)

Silné stránky tohto bytu sú najmä:

  • unikátny rezidenčný projekt Slnečnice,
  • kompletne a moderne zariadený,
  • balkón orientovaný na juhozápad do vnútrobloku,
  • výborná dostupnosť do centra,
  • blízkosť prírody,
  • kúpou voľný.

Vstúpte do virtuálnej prehliadky:

https://my.matterport.com/show/?m=ruHGyGq6DLX&ss=1&sr=-3.12,.7

Lokalita:

Tento dvojizbový byt sa nachádza v Zóne Viladomy v Slnečniciach na Béžovej ulici v obľúbenej mestskej časti Bratislava – Petržalka, ktorá poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, ihriská, materské školy, školy, obchody, reštaurácie, kaviarne, športoviská. Slnečnice boli projektované uznávanými architektmi ako autonómna mestská štvrť, takže veľa vecí vybavíte priamo tam. Vďaka električke vedúcej zo Slnečníc do centra mesta sa čoskoro ešte viac zlepší aj dostupnosť. Na aktívne trávenie voľného času sú ideálne športoviská priamo vo štvrti, neďaleké lužné lesy, Dunajská hrádza či Rusovecké jazerá.

Cena: 245 000 € + 23 500 € za parkovacie miesto v  garáži, v cene sú zahrnuté služby RK:

komplexný právny servis - vypracovanie všetkých druhov zmlúv potrebných k predaju, poplatok za overenie podpisov na kúpnych zmluvách, správny poplatok za vklad do katastra nehnuteľností, odovzdanie nehnuteľnosti.

Pre našich klientov poskytujeme osobný a profesionálny prístup pri predaji, rýchlosť a znalosť trhu. Pomôžeme  Vám s predajom, prenájmom alebo kúpou Vašej novej nehnuteľnosti. Zároveň vieme sprostredkovať finančné služby v oblasti hypoték. V prípade vážneho záujmu ma neváhajte kontaktovať.

Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti KARIN & PARTNERS.

V prípade viacerých záujemcov si majiteľ vyhradzuje právo zvoliť najvýhodnejšiu ponuku.

Kontakt  k obhliadke:

Michal Šumec

certifikovaný realitný maklér

člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

0948 038 459

sumec@karinpartners.sk

Virtuálna prehliadka

Hypotekárna kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať