Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

V centre Banskej Štiavnice 3 bytové jednotky na predaj oproti parkovisku s krásnym výhľadom
231 m2 - Banská Štiavnica

  • Galeria
  • Mapa
Typ: Predaj
Typ bytu: Rekreačný apartmán
Ulica: Akademická
Obec: Banská Štiavnica
Celková plocha: 231 m2
Úžitková plocha: 231 m2
209 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3 bytové jednotky v pôvodnom stave, na ktoré je vydané stavebné povolenie na rekonštrukciu. Dva mezonetové byty sa nachádzajú na 1. poschodí, budú mať samostatný vstup po pavlači. Tretí byt sa nachádza na prízemí, k nemu prislúcha terasa s celkovou výmerou 15 m2. Byty sú slnečné, orientované na juhovýchod, na katastri označené ako byt. Byty sa nachádzajú v historickej budove, ktorá kedysi fungovala ako dostavníková pošta.

BYTY NA POSCHODÍ
BYT 5 - 50,20 m2 + 40,20 m2 (mezonet)
BYT 6 - 49,32 m2 + 43,70 m2 (mezonet)

BYT NA PRÍZEMÍ
BYT 1 - 47,91 m2

Byty sa nachádzajú v priamom centre Banskej Štiavnice, vďaka čomu sú vhodné aj investične na krátkodobý prenájom pre turistov. Parkovanie je možné priamo pred budovou.

Cena za byty v pôvodnom stave je 209 000€.
V prípade záujmu je možné byty kúpiť po kompletnej rekonštrukcii, viac informácii poskytnem cez telefón, prípadne mailom. Byty je možné odkúpiť aj jednotlivo.

V cene sú zahrnuté komplexné služby RK vrátane právneho servisu - vypracovanie všetkých druhov zmlúv potrebných k predaju a štandardných poplatkov spojených s predajom.

Popis nehnuteľnosti, text a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti KARIN & PARTNERS real s.r.o.
Viac informácií o našich službách nájdete na www.karinpartners.sk/sluzby 

Hypotekárna kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať