Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Stavebný, slnečný pozemok o veľkosti 800m2 Zlaté Moravce
800 m2 - Zlaté Moravce

  • Galeria
  • Mapa
Typ: Predaj
Ulica: Obecná
Obec: Zlaté Moravce
Celková plocha: 800 m2
Úžitková plocha: m2
65 000 €

Popis nehnuteľnosti

KARIN & PARTNERS ponúka na predaj pekný, slnečný, rovinatý pozemok 800m2 s inžinierskymi sieťami priamo pri pozemku a možnosťou výstavby dvojpodlažného rodinného domu, chalupy alebo inej stavby v tichej mestskej časti mesta Zlaté Moravce – Prílepy. Vstup na pozemok je od hlavnej cesty cez kamerami monitorovanú kovanú bránu na diaľkové ovládanie. Prístupová cesta od brány je súkromná, novému majiteľovi bude zriadený oficiálny prechod a prejazd.

Druh pozemku: Trvalý trávny porast
Veľkosť pozemku: 800m2
Lokalita: Prílepy / Zlaté Moravce
Orientácia: Juho - Východ
Prístup: Áno
Vlastníctvo: 1/1, Bez tiarch
Voda: Pri pozemku - Mestská
Vlastná studňa: Nie
Elektrina: Pri pozemku
Plyn: Pri pozemku
Odpad: Vlastná žumpa
Cena: 65 000,- €

LOKALITA:
Prílepy sú mestskou časťou Zlatých Moraviec. Sú vzdialené len 4km juhovýchodne od okresného mesta s len 5 minútovou vzdialenosťou z výjazdu na diaľnicu R1 smer Bratislava alebo Banská Bystrica. Mestskou časťou Prílepy preteká potok Širočina. Výhodou predávanej nehnuteľnosti je tichá lokalita, dostupnosť nielen na spomínanú diaľnicu R1, ale aj do centra mesta, obchodov, škôl, škôlok a ostatných vybaveností, ktoré mesto Zlaté Moravce a okolie ponúka.

KONTAKT: Juraj Ladziansky, 0944 500 834, ladziansky@karinpartners.sk
certifikovaný realitný maklér / člen realitnej únie