Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

3 izbový byt na predaj , Bratislava – Vrakuňa
80 m2 - Bratislava-Vrakuňa

  • Galeria
  • Mapa
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Ulica: Stavbarska
Obec: Bratislava-Vrakuňa
Poschodie: 2
Počet izieb: 3
Celková plocha: 80 m2
Úžitková plocha: 80 m2
154 900 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária KARIN & PARTNERS  ponúka  na predaj rozlohou príjemný, svetlý  3 izbový byt  v Bratislave  – mestská časť  Vrakuňa, ulica Stavbárska (nie pentagón) , orientovaný s  výhľadom na dve sv. strany.

BYT : Dispozičné riešenie bytu : vstupná chodba, kúpeľňa s vaňou, samostatne WC(kúpeľňa +WC sú murované), kuchyňa , obývacia izba  s loggiou a dvoch  samostatných izieb. V byte sú plastové okná, bezpečnostné dvere. Byt je presvetlený, orientovaný na dve svetové strany.

Výmera : podlahová plocha bytu  80 m2 , loggia , pivnica

Byt sa nachádza na 2 posch. / 8. posch. v zateplenom bytovom dome po rekonštrukcii s výťahom.

Silné stránky tohto bytu sú najmä:

  •   svetlý a slnečný byt
  •   samostatná kuchyňa
  •   pivnica
  •   dobrá dispozícia bytu
  •   dostupnosť do centra
  •   blízkosť Lesoparku s množstvom zelene
  •   Byt je po staršej čiastočnej rekonštrukcii s veľkým potenciálom a vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstav nového majiteľa.

LOKALITA: byt sa nachádza v dobrej lokalite s vybudovanou infraštruktúrou a výbornou občianskou vybavenosťou , škola , škôlky, detské ihrisko, potraviny, Lidl, Billa, banky, pošta, lokalita plná zelene, v blízkosti cyklotrasa a lesopark, Malý Dunaj – prechádzky. Parkovanie pred bytovým domom. Rýchly prístup do centra mesta, diaľnice a letisko.

Cena : 154 900,- € v cene sú zahrnuté služby RK :

kompletný právny servis - vyhotovenie všetkých druhov zmlúv potrebných k predaju, poplatok za overenie podpisov na kúpnych zmluvách, správny poplatok za vklad do katastra nehnuteľností vo výške 100 €, odovzdanie nehnuteľnosti . Zabezpečíme kompletné hypotekárne poradenstvo .

Pre našich klientov poskytujeme osobný a profesionálny prístup pri predaji, rýchlosť a znalosť trhu. Pomôžeme  Vám s predajom, prenájmom alebo kúpou Vašej novej nehnuteľnosti. Zároveň vieme sprostredkovať finančné služby v oblasti hypoték.  V prípade vážneho záujmu ma neváhajte kontaktovať.

Kontakt k obhliadke : 

Zuzana Tóthová , 

 0917524119,  

tothova@karinpartners.sk

certifikovaný realitný maklér / člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Fotografie a text sú majetkom a autorským dielom spoločnosti KARIN & PARTNERS s.r.o.

Hypotekárna kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať