Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rodinný dom na predaj v Gbeloch, okr. Skalica
120 m2 - Gbely

  • Galeria
  • Mapa
Typ: Predaj
Ulica: Farské
Obec: Gbely
Celková plocha: 120 m2
Úžitková plocha: 120 m2
113 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj rodinný - časť dvojdomu v pokojnej časti mesta Gbely. Dom sa nachádza na pozemku o výmere 447 m2, zastavaná plocha 87 m2. Dom je poschodový, na prízemí sa nachádza kuchyňa s jedálňou, kúpelňa so saunou,  WC, obývacia miestnosť s krbom. Na poschodí tri izby a vstup na terasu s krásnym výhľadom. Pokojné prostredie zabezpečí dokonalý relax  inšpiráciu umelcom, medzi ktorých patrí aj súčasný majiteľ.

Dom bol postavený okolo roku 1950, pozemok je oplotený, východ z pozemku je orientovaný smerom do lesa. Na pozemku je aj garáž a dielňa.

Cena: 113 000€
V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný servis - kúpna zmluva, kolok, prevod energií, návrh na vklad, odovzdanie nehnuteľnosti, ako aj realitné a finančné poradenstvo.

Financovanie nehnuteľnosti Vám bezplatne zabezpečíme podľa aktuálnych ponúk bánk, prostredníctvom našich certifikovaných finančných konzultantov s licenciou od NBS.


Kontakt na makléra:
Zuzana Dirgasová
+421 902 566 396
maklerskalica@karinpartners.sk

Hypotekárna kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať