Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj novostavba 4 - izbový rodinný dom s dvoj garážou, Holíč.
584 m2 - Holíč

  • Galeria
  • Mapa
Typ: Predaj
Ulica: A. Dubčeka
Obec: Holíč
Počet izieb: 4
Celková plocha: 584 m2
Úžitková plocha: 182.18 m2
425 000 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária KARIN & PARTNERS  ponúka exkluzívne na predaj príjemný, priestranný, svetlý a dispozične veľmi  dobre riešený 4 izbový rodinný dom s dvoj garážou, novostavba typu bungalov v meste Holíč, ulica A. Dubčeka.

VÝMERA:
Pozemok: 584 m2
Zastavané plochy : 237 m2 , Úžitková plocha : 182,18 m2

POPIS:
dom je  zateplený 20 cm polystyrénom, kúrenie /chladenie  podlahové a ohrev vody tepelným čerpadlom zn. VAILLANT. Okná plastové izolačné trojsklá. Strešná krytina pálená Rőben glazovaná, predpríprava na alarm. Elektrina, mestská voda, kanalizácia. Dom sa predáva dokončený do fázy štandard vrátane  oplotenia pozemku a zámkovej betónovej dlažby a keramickej dlažby na terase.

DISPOZÍCIA:
Rodinný dom typu bungalov . Vstup: chodba, samostatné WC, šatník, prechodná miestnosť do garáže (technická miestnosť+ práčovňa, kotol, predpríprava na pračku ), kuchyňa a obývacia izba prepojená s výstupom na prekrytú terasu a záhradu, 3 samostatné izby z toho 2 izby s výstupom na terasu, kúpeľňa s vaňou a sprchovým  kútom..

PARKOVANIE:
Garáž pre dve autá ,ďalšia  možnosť parkovania pred domom pre 2 až 3 autá.

MOŽNOSŤ:
Dom poskytuje veľmi dobré podmienky pre bývanie je rozdelený na dennú a nočnú časť . Predpokladané mesačné náklady do 120,- €. Predpokladane dokončenie rodinného domu do štandardu 11/2024.

LOKALITA:
Rodinný dom sa nachádza v tichej lokalite, ktorá ponúka možnosť kľudného a nerušeného bývania s výbornou občianskou vybavenosťou, v blízkosti škola , škôlky, obchody, reštaurácie, služby, kaviarne, parky všetko v pešej dostupnosti.

Cena : 425000,- €

V cene sú zahrnuté služby RK :

komplexný právny servis - vypracovanie všetkých druhov zmlúv potrebných k predaju, poplatok za overenie podpisov na kúpnych zmluvách, správny poplatok za vklad do katastra nehnuteľností vo výške 100,- €, odovzdanie nehnuteľnosti . Využite naše BEZPLATNÉ hypotekárne poradenstvo.

Ak Vás naša ponuka zaujala zavolajte a dohodnite si  obhliadku.

kontakt :  Zuzana Tóthová ,  0917524119,  tothova@karinpartners.sk

certifikovaný realitný maklér / člen realitnej únie

Pre našich klientov poskytujeme osobný prístup pri predaji, rýchlosť a znalosť trhu. Pomôžeme  Vám s predajom, prenájmom alebo kúpou Vašej novej nehnuteľnosti.

Popis nehnuteľnosti, text a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti KARIN&PARTNERS real s.r.o

Hypotekárna kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať