Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj zrekonštruovaný 3-izbový byt na Sokolskej ulici Senec
64 m2 - Senec

  • Galeria
  • Mapa
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Ulica: Sokolská
Obec: Senec
Poschodie: 6
Počet izieb: 3
Celková plocha: 64.78 m2
Úžitková plocha: 64.78 m2
170 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj trojizbový byt na Sokolskej ulici (Senec) Byt má výmeru 64,02 m² + loggia 3,86m2 + pivnica 1,69m2 a nachádza na 6. poschodí bytového domu s výťahom. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, vrátane podlahového kúrenia v kúpeľni a kuchyni a zvukovo-tepelnej izolácie podláh. Vstupné dvere sú bezpečnostné. V byte je zavedený optický internet a KTV od UPC. Dispozícia bytu: 3 samostatné izby, kuchyňa, samostatná toaleta, kúpeľňa, veľká loggia s presklením.

Súčasťou bytu je aj pivnica.

Orientácia bytu je na juh a sever, s bezproblémovým parkovaním pred aj za domom. V okolí sa nachádzajú detské ihriská, športoviská a kompletná občianska vybavenosť – školy, škôlky, umelecká a tanečná škola, supermarket. Centrum mesta je len 5 minút chôdze.

Bytový dom prešiel rekonštrukciou, zahŕňajúcou nový výťah (2024).

Cena: 170.000 EUR

Kontakt: JUDr. Marcel Korec korec@karinpartners.sk 0908 763 329

Hypotekárna kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať