Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

VEĽMI PEKNÝ 4-IZBOVÝ RODINNÝ DOM NA PREDAJ - CHORVÁTSKY GROB - ČIERNA VODA
700 m2 - Chorvátsky Grob

  • Galeria
  • Mapa
Typ: Predaj
Ulica: Hornodvorská
Obec: Chorvátsky Grob
Celková plocha: 700 m2
Úžitková plocha: 142 m2
440 000 €

Popis nehnuteľnosti

Predstavujeme Vám nádherný 4-izbový rodinný dom, ktorý sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite. Dom je navrhnutý s dôrazom na svetlo a priestor, s veľkými oknami, ktoré perfektne presvetľujú každú miestnosť a vytvárajú príjemnú atmosféru.  

Tento nízkoenergetický 4-izbový rodinný dom sa nachádza v obci Chorvátsky GrobČierna Voda, s pozemkom 700m2, s úžitkovou plochou 142m2 a zastavanou plochou 88m2.  

DISPOZÍCIA: Na prízemí sa nachádza vstupná hala, s technickou miestnosťou a hosťovským wc. Následne sa ocitneme v moderne zariadenej kuchyni a priestrannej obývacej časti s jedálňou, z ktorej je výstup na terasu s priestorom na posedenie a dvor s predprípravou na bazén.

Na poschodí sa nachádza útulná spálňa, moderná kúpeľňa ponúkajúca pohodlie a relax, s vaňou a sprchovým kútom, ktorý je možné si dokončiť podľa vlastných predstáv a samostatné wc. Taktiež sa na poschodí nachádza aj detská izba s rozlohou 31m2, ktorú je možné predeliť priečkou a vznikne tak ďalšia samostatná izba. Vykurovanie domu je riešené elektrickým podlahovým kúrením, ktoré je možné v každej miestnosti samostatne regulovať.

Na  pozemku s rozlohou 700 m2 máte skvelé základy na vytvorenie ideálneho exteriéru. Terasa s priestorom na posedenie poskytuje perfektné miesto na relaxáciu a zábavu s rodinou a priateľmi. Záhradný domček s rozmerom 3,5x2m môže slúžiť ako úložný priestor na záhradné náradie a plocha určená na bazén je výbornou príležitosťou na osvieženie v letných mesiacoch.

Kolaudácia prebehla v roku 2010. Tento rodinný dom je starostlivo udržiavaný, takže pôsobí ako novostavba. Jeho moderné prvky a čerstvý vzhľad vytvárajú príjemnú atmosféru.

Parkovanie sa nachádza na vlastnom pozemku a je k dispozícii na 2-3 vozidlá.

VÝHODY:

  • Priestranné izby s dostatkom denného svetla počas celého dňa
  • Moderná kuchyňa prepojená s jedálenským priestorom.
  • Veľká záhrada, ideálna na relaxáciu a rodinné aktivity.
  • Terasa s priestorom na posedenie a grilovanie.
  • Blízkosť ku všetkým potrebným službám a infraštruktúre.
  • Tichá a pokojná lokalita, vhodná pre rodiny.

Rodinný dom sa predáva so zariadením podľa dohody a  je kúpou voľný.

NÁKLADY: 120€/mesačne, pri 3 osobách. 

LOKALITA: Obec Chorvátsky Grob – Čierna Voda výbornú občiansku vybavenosť a ponúka pokojné rodinné bývanie s dobrou dostupnosťou do Bratislavy, aj priame napojenie na obchvat a diaľnicu. V obci sa nachádza škola, škôlka, zdravotné stredisko, reštaurácie, nákupné centrum, obchody, športové centrum...

 

Cena: 440 000€, v cene už sú zahrnuté služby RK.

Nezmeškajte príležitosť získať tento krásny rodinný dom a dohodnite si osobnú obhliadku ešte dnes. 

KONTAKT:
Michaela Macsiczová - certifikovaný realitný maklér
KARIN & PARTNERS - REALITNÁ KANCELÁRIA
Lazaretská 3/a, 811 08 Bratislava
Slovenská republika
mobil: 0903 058 985
e-mail: macsiczova@karinpartners.sk
web: karinpartners.sk

Popis nehnuteľnosti, text a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti KARIN&PARTNERS real s.r.o

Hypotekárna kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať