Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

NA PREDAJ VILA V REKREAČNEJ OBLASTI HARMÓNIA - MODRA
3024 m2 - Modra

  • Galeria
  • Mapa
Typ: Predaj
Obec: Modra
Celková plocha: 3024 m2
Úžitková plocha: 690 m2
1 880 000 €

Popis nehnuteľnosti

Túžite uniknúť pred ruchom mesta a hľadáte pokoj, ktorý vie poskytnúť len pobyt v lese? Túto vilu v nádhernom prostredí Malých Karpát v rekreačnej oblasti Harmónia v okrajovej časti mesta Modra si zamilujete a budete tam chcieť buď celoročne bývať alebo tráviť Váš voľný čas. Okrem užívania na súkromné účely, vila ponúka aj široké možnosti komerčného využitia, či už prenajímanie ako celku alebo môže ako doposiaľ fungovať ako hotel.

Realitná kancelária KARIN & PARTNERS ponúka exkluzívne na predaj štvorpodlažnú vilu na 3024 m2 pozemku v rekreačnej oblasti Harmónia v meste Modra.

Vila:

Táto vila obkolesená stromami má 4 podlažia, ktorých úžitková plocha predstavuje 690 m2. Na prízemí je situovaná kuchyňareštaurácia pre 40 ľudí a technické miestnosti. Pred vilou je reštauračná terasa s kapacitou 30 ľudí. Na poschodiach sa nachádzajú izby a konferenčná miestnosť pre 60 ľudí. Momentálne je možné ubytovanie na 23 pevných lôžkach a 16 prístelkách v 14 izbách s vlastnými sociálnymi zariadeniami.

Z izieb je krásny výhľad na okolitú prírodu. Sú veľmi esteticky zariadené kvalitným nábytkom z masívneho dreva, čo výborne ladí s prostredím, v ktorej sa vila nachádza. Niektoré izby disponujú aj balkónom alebo lodžiou.

Vykurovanie je zabezpečené ústredným kúrením s radiátormi, ktorého zdrojom je kotol na peletky.

Vila bola skolaudovaná v roku 2009 po kompletnej rekonštrukcii z pôvodnej rekreačnej chaty.

Relaxovať môžete vo wellness centre v suchej, parnej a infrasaune. Ďalej sa tam nachádza aj masážna miestnosť s tryskovou sprchou. Vedľa wellness centra je umiestnená vonkajšia jacuzzi pre 6 osôb. Zaplávať si môžete vo vonkajšom vyhrievanom bazéne s protiprúdom.

V areáli sa nachádza aj multifunkčné trávnaté ihrisko so sieťou určené pre loptové hry, detské ihrisko a lanová dráha.

Na pozemku je postavená aj koliba s vlastnou kuchyňou, ktorá je vďaka tomu ideálna na organizáciu rôznych akcií.

Silné stránky tejto vily sú najmä:

  • zrekonštruovaná s použitím prírodných materiálov,
  • reštaurácia, konferenčná miestnosť,
  • koliba s vlastnou kuchyňou,
  • wellness centrum so saunami, jacuzzi, vonkajší vyhrievaný bazén,
  • multifunkčné ihrisko, detské ihrisko, lanová dráha,
  • unikátna poloha v lesoch Malých Karpát 5 minút od centra Modry,
  • možnosť prenajímať celý areál alebo ponúkať ubytovanie v hoteli.

Úžitková plocha: 690 m2 + koliba

Rozloha pozemku: 3 024 m2

Lokalita:

Mesto Modra leží na juhovýchodnom okraji Malých Karpát, vo vzdialenosti 7 km od okresného mesta Pezinok a približne 25 km od hlavného mesta Bratislava. Poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť a bohaté kultúrno-spoločenské vyžitie. K chráneným územiam patria rekreačné oblasti Piesky a Harmónia, kde je situovaná aj ponúkaná nehnuteľnosť. Modra a jej okolie je popretkávané turistickými chodníkmi a cyklocestami, v lete funguje prírodné kúpalisko, v zime sa tu dá lyžovať. Vyhľadavanými turistickými bodmi sú Rozhľadňa Veľká Homoľa, Čermákova lúka, Zámčisko, Skalnatá, Čmeľok, Kukla či Medvedia skala. 

Cena:  1 880 000 eur v cene sú zahrnuté služby RK:

komplexný právny servis - vypracovanie všetkých druhov zmlúv potrebných k predaju, poplatok za overenie podpisov na kúpnych zmluvách, správny poplatok za vklad do katastra nehnuteľností, odovzdanie nehnuteľnosti.

Pre našich klientov poskytujeme osobný a profesionálny prístup pri predaji, rýchlosť a znalosť trhu. Pomôžeme  Vám s predajom, prenájmom alebo kúpou Vašej novej nehnuteľnosti. Zároveň vieme sprostredkovať finančné služby v oblasti hypoték. V prípade vážneho záujmu ma neváhajte kontaktovať.

Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti KARIN & PARTNERS.

Kontakt  k obhliadke:

Michal Šumec

certifikovaný realitný maklér

člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

0948 038 459

sumec@karinpartners.sk

Hypotekárna kalkulačka

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať